Tänk att få ha ett hus

Det är väl underbart att få drömma sig bort och önska att man hade ett hus, ja det vore ju hur mysigt som helst. Det skulle inte behöva vara stort, det skulle kunna vara litet men gulligt. Skulle vilja ha en liten röd stuga med vita knutar och en liten trädgård till med ett äppelträd i trädgården. Det hade varit hur mysigt som helst, det skulle räcka med tre rum och kök.

Så många idéer 

Ja då skulle man kunna blanda gammalt och nytt och ha charmen med det gamla. Ja det är för mig det perfekta lilla huset som jag skulle vilja ha. Och så skulle jag vilja ha en liten hundvalp som ska bo där med mig och min man. Det hade varit så mysigt.
Men det är ju klart då skulle vi behöva ta ett huslån för att kund köpa ett sådant litet hus. Det är ju bra att det finns att tillgå för dom som vill. Ja det är ju så man kan fullgöra sina drömmar och det vill man ju. Ja det finns så mycket som vore mysigt att göra med ett litet hus. Att ha ett litet hus på italienska kusten vore ju inte heller fy skam, så det finns ju en hel del olika saker som skulle vara helt underbart.

Då är det bra att man kan drömma och nån dag kan am kan säkert få uppfylla någon av alla sina drömmar. Ja det är väl underbart att få bo i något av sitt drömhus. Då är det bra att det finn huslån som man kan skaffa sig så att man kan uppfylla sina drömmar.
Men det är bra att man ser till att göra iordning sitt hem så att man trivs vart man än är tills man väl får sitt drömhus, så är det ju faktiskt bara.